Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Huawei Honor 2

Huawei Honor 2: Το δεύτερο κατά σειρά προσιτό τετραπύρηνο της αγοράςΗ Huawei μάλλον φέτος έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στο έργο κατασκευής νέων high-end συσκευών, διεκδικώντας το δικό της μερίδιο στο συγκεκριμένο τμήμα αγοράς. Εκτός από το smartphone quad Ascend D που ανακοινώθηκε νωρίτερα αυτό το έτος, ο Κινέζος κατασκευαστής εδώ και καιρό έχει ήδη ξεκινήσει την ενασχόλησή του με την ανάπτυξη ενός νέου quad-core Android smartphone, που θα αποτελέσει την συνέχιση και εξέλιξη του Huawei Honor, προφανώς πρόκειται για το Honor δεύτερης γενιάς.
Η νέα συσκευή θα διαθέτει πάνελ οθόνης στις 4,5 ίντσες τεχνολογίας IPS (1280x720p), έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή της Huawei εν ονόματι Hass K3V2 που θα συνυπάρξει με μία μνήμη RAM 2GB, ψηφιακή κάμερα 8MP στην πίσω επιφάνεια της συσκευής και Android 4.1 Jelly Bean με την έκδοση UI Emotion 1.5. Επιπρόσθετα, θα υποστηρίζει την ταυτόχρονη λειτουργία δύο καρτών SIM.

Τα παραπάνω specs του Honor 2, επιβεβαιώθηκαν από τον CEO της Huawei, κ. Yu Chengdong και πιθανότατα να παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα στην Κίνα, με τιμή περίπου στα 300 ευρώ, ένα ακόμη προσιτό τετραπύρηνο smartphone για την αγορά.
 
πηγή: myphone.gr